Подаръчен комплект Creano със зелен чай

49.00 лв

Здравословно, вкусно и красиво! Насладете се на този великолепен разцъфващ зелен чай! Превърнете пиенето на зелен чай в наслада за сетивата! Направете си подарък или изненадайте приятно вашите близки и приятели с този подаръчен комплект, който съдържа висококачествен  чайник от боросиликатно стъкло с вместимост от 0,500 л./ издържа на ниски и високи температури/ и 6/шест/ зелени разцъфващи чая:

-          Висококачествен  зелен чай, който е съчетан перфектно, за да получите още повече сладост с хибискус, жасмин и аромат на малина!

-          Висококачествен  зелен чай, който е съчетан перфектно, за да получите още повече сладост с цветя от рози, жасмин и аромат на ягода!

-          Висококачествен  зелен чай, който е съчетан перфектно, за да получите още повече сладост с невен, хибискус и аромат на манго!

-          Висококачествен  зелен чай, който е съчетан перфектно, за да получите още повече сладост с бъз, хибискус и аромат на череша!

-          Висококачествен  зелен чай, който е съчетан перфектно, за да получите още повече сладост с невен, жасмин и аромат на праскова!

-          Висококачествен  зелен чай, който е съчетан перфектно, за да получите още повече сладост с цветя от рози, жасмин и аромат на лимон!

 

Всеки цъфтящ чай може да се запари до 3 пъти и по този начин се получават около 1,5 литра чай за истински ценители!

Чаят е за 500 мл. каничка. Може да запарите и с по-висока температура, за да може да разцъфне ръчно сплетения чай.

*Всяка пъпка сплетен зелен чай е във вакумна опаковка и срок на годност!

Можете да зарадвате близките и приятелите си с този уникален комплект само за 49.00 лева!
Свързани продукти