За насКинг Софт...или Coffee & Tea House…Това сме ние и имаме удоволствието и честта да сме представители за България на световно известната френска марка за най-висок клас кафета MALONGO.


Компанията е създадена през далечната 1934 година в Ница Франция. От тогава тя предлага единствено и само едно качество – Най-доброто!
Представители сме и на немската чаена компания CREANO. Работим съвместно и с някои  от най-старите чаени къщи в Германия.

Coffee and Tea House и "Малонго" имат удоволствието да ви представят една широка палитра от кафета, разкриваща цял един нов свят от вкусове и аромати. Кафе, което може да се проследи от плантацията до чашката. Ние изискваме и търсим само едно - перфектното качество. Стремим се с всяко от нашите кафета да достигнем съвършенство. Това е  принцип и на "Малонго" -  на всички етапи: от плантацията,  където се отглежда кафето до изпичането и пакетирането на кафето. 


Наша  мисия е  да осигурим най-доброто качество и да удовлетворим вкуса на всеки почитател на кафето. Това е и причината поради която предлагаме огромно разнообразие от висококачествени кафета , сред които всеки може да открие своя предпочитан вкус и аромат.  Предлагаме повече от 60 вида най-висок клас кафе на зърна и мляно кафе, повече от 15 вида кафе  на капсули, био кафета, инстантни кафета с изключително качество. Горди сме да ви предложим  и нашата серия специални кафета " Single origine". 


Предлаганите  от нас кафета са 100% от най-висококачествените Арабики в света, специално подбрани за вас. Предлагаме и няколко бленда Арабика и Робуста, като изполваните от нас сортове Робуста са с изключително качество. 


Нашите ценности са уважение към продукта, към хората, които отглеждат кафето и задоволяване вкусовете и на най-взискателните ни  клиенти. Ние следим пътя на нашите кафета, стъпка по стъпка, от плантацията до крайния продукт. 

Всяко едно от нашите специални и гурме кафета ви разказва една история, създава една емоция, притежава дълъг послевкус, финес, елегантност и свежест.


Има много критерии и етапи, за да се получи едно наистина качествено кафе. Всеки един от тези етапи и критерии е важен и може да допринесе да се развали качеството на кафето. Кафето за нас е един благороден продукт, който изисква специални грижи. Самата селекция на качествени кафеени зърна е много важна, но от изключително значение е и процеса на изпичане на кафето.

Тук се намесват изключителните майстори пекари на "Малонго" , които зорко следят целия процес на изпичане на зеленото кафе. Начина на изпичане е съобразен с вида, сорта кафе и извличане на всички вкусове и аромати. "Малонго" изпичат своите невероятни кафета по тяхна изпитана и доказала се с времето рецепта- 20 мин , бавно и постепено. Методите на изпичане на "Малонго" позволяват предлаганите от нас кафета да разкрият уникалните си аромати и вкусове .

 Coffee & Tea House ще ви предложи освен многообразието от изискани  гурме кафета на Malongo и изключителнo висококачествен чай от цял свят доставени за нас в България от немските чаени къщи.


Бял разцъфващ чай с различни вкусове за кана и за чаша от Creano,  богато разнообразие от всички представители на растението чай „camellia sinensis”  - най-добрите в световен мащаб бял чай, зелен чай, черен чай, оолонг, пу-ер, ройбоси, плодови и билкови, аюрведични, уелнес и моринга.

От тези компании са и прекрасните аксесоари за чай и кафе – от чашата с цедка, каничката и чашката, часовничето за отмерване времето за запарка, термометърът за градусите на водата, сетове, кутийки за чай и кафе, стъклени канички, изработени ръчно от боросиликатно стъкло за разцъфващия ни прекрасен бял чай с различни цветни вкусове, стъклени чашки и диамантени кани.....едно море от приказни съдове за най-вълшебните ни мигове на покой – с чаша чай или ароматно кафе...