Колумбия Супремо - 1кг.

75.00 лв
Колумбия Супремо - 1кг.

Описание на кафе

Страна: Колумбия
Регион: Cordillierecentrale.
Сорт: 100% Арабика: Bourbon.
Процес на обработка: "мокър процес"
Бране: На ръка се събират само напълно узрелите плодове и това налага да се правят множество обходи на плантацията, за да се следи процеса на узряване.
Почва: Вулканична.
Климат: Умерен.Обилни дъждове.
Надморска височина: 1700 метра.
Съдържание на кофеин: 1,37%
Тяло: 2 от 5
Киселинност: 4 от 5
Степен на изпичане: 2 от 5
Произход: От Френски Антили през Венецуела през 1808 година.

Кафе на зърна.100% Арабика.
Кафето "Колумбия Супремо"  се отглежда в частни плантации и е едно от най - добрите колумбийски кафета, което всеки любител на кафето трябва да опита.
Пример за изключително качество, което се ражда от сливането на най-добрите сортове Арабика в Колумбия и съвременни технологии на печене и пакетиране. Едно пленително кафе, с фин ароматизиран плодов вкус с лека консистенция и приятен кадифен финал. Това кафе се отглежда в малки плантации на 1200м надморска височина сред високите плата на Колумбия, чиито върхове достигат повече от 5700м. Кафето е във вакуумирана опаковка с винтил, предпазвайки кафето от вредните ефекти на кислорода.


*Забележка: Разфасовките от 250 гр. и 500 гр. се отсипват от вакуумиран пакет от 1 кг. в наши опаковки.



Възможни варианти




Описание на кафе
Страна Колумбия
Регион Cordillierecentrale.
Сорт 100% Арабика: Bourbon.
Процес на обработка "мокър процес"
Бране На ръка се събират само напълно узрелите плодове и това налага да се правят множество обходи на плантацията, за да се следи процеса на узряване.
Почва Вулканична.
Климат Умерен.Обилни дъждове.
Надморска височина 1700 метра.
Съдържание на кофеин 1,37%
Тяло 2 от 5
Киселинност 4 от 5
Степен на изпичане 2 от 5
Произход От Френски Антили през Венецуела през 1808 година.