Коста Рика Бела Виста - 1кг.

54.00 лв
Коста Рика Бела Виста - 1кг.

Описание на кафе

Страна: Коста Рика
Регион: San Jose, близо до вулкана Иразу.
Сорт: 100% Арабика: Mundo Novo
Процес на обработка: "мокър процес"
Бране: На ръка се събират само напълно узрелите плодове и това налага да се правят множество обходи на плантацията, за да се следи процеса на узряване.
Почва: Вулканична
Климат: Много дъждовен
Надморска височина: 1700 метра. Отглежда се в планините, терасовидно , за да се избегне ерозията и да се улесни напояването.Естествената сянка е на изчезване, но е заменена успешно с т.нар. "авто сянка", която се постига чрез увеличаване гъстотата на засаждане на кафето.
Съдържание на кофеин: 1,45%
Тяло: 3 от 5
Киселинност: 2 от 5
Степен на изпичане: 3 от 5
Произход: От Куба през 1779 година.

Кафето "COSTA RICA BELLA VISTA" е едно от най-добрите кафета от Централна Америка, което ще ви впечатли с изключителното си качество.

Това кафе е отглеждано в региона San Jose, в близост до вулкана Иразу. 100% Арабика - Mundo Novo. Берат се внимателно на ръка само узрелите плодове. Съдържание на кофеин- 1,45 %. Кафе със завършена приятна плътност.


*Забележка: Разфасовките от 250 гр. и 500 гр. се отсипват от вакуумиран пакет от 1 кг. в наши опаковки.Възможни варианти
Описание на кафе
Страна Коста Рика
Регион San Jose, близо до вулкана Иразу.
Сорт 100% Арабика: Mundo Novo
Процес на обработка "мокър процес"
Бране На ръка се събират само напълно узрелите плодове и това налага да се правят множество обходи на плантацията, за да се следи процеса на узряване.
Почва Вулканична
Климат Много дъждовен
Надморска височина 1700 метра. Отглежда се в планините, терасовидно , за да се избегне ерозията и да се улесни напояването.Естествената сянка е на изчезване, но е заменена успешно с т.нар. "авто сянка", която се постига чрез увеличаване гъстотата на засаждане на кафето.
Съдържание на кофеин 1,45%
Тяло 3 от 5
Киселинност 2 от 5
Степен на изпичане 3 от 5
Произход От Куба през 1779 година.