BANCHA - Зелен чай от Япония - 50 гр.

7.00 лв
BANCHA - Зелен чай от Япония  - 50 гр.

Отвори вратата към японската здравословна традиция със зеления чай  "Банча"

Япония носи със себе си дълбока връзка с природата и здравето, а Банча - японски зелен чай, е ключът към изобилието на тази традиция. Със своите уникални качества и аромат, този чай предлага не само наслада на сетивата, но и цялостно подобрение на здравето.

 

Природен дар за здравословие:

Банча е известен сред японците като "здравословният чай". Израства под слънчевите лъчи и събира енергията на природата във всяка чаена чаша. Съдържанието на антиоксиданти и витамини прави този чай върхов избор за подпомагане на имунната система.

 

Пробуждане на душата и тялото:

Поглъщайки аромата на зеления чай Банча, ти намираш път към вътрешно спокойствие и баланс. Този чай се свързва с моментите на уединение и медитация, които допълват физическото здраве.

 

Силата на зеления чай за здравословно тяло:

Антиоксидантите в Банча подпомагат при пречистването на организма и поддържането на младежкия му вид. Този чай може да бъде част от твоя дневен ритуал за поддържане на форма и енергия.

 

Ритуал на Наслада и Здраве:

Свари си чаша зелен чай Банча и се потопи в аромата, който те пренася в японските чаени градини. Посрещни деня с вкуса на здраве и усети, как една чаша чай може да промени целия ти ден.

 

Отвори Вратата към Японската Традиция:

Банча не е просто чай, това е опит, традиция и баланс в едно. Открий силата на природата и вдъхновението на японските майстори, докато се наслаждаваш на всяка глътка от този уникален зелен чай.

Обикновено зеленият чай Банча има по-ниско съдържание на кофеин в сравнение с други популярни видове зелен чай, като например  Сенча. Това го прави добър избор за тези, които искат да се насладят на аромата и ползите на зеления чай, без да се чувстват прекалено стимулирани от кофеин.

Зеленият чай Банча често се смята за по-подходящ за консумация по време на следобедните часове или вечерта, когато се желае по-ниска степен на кофеиново въздействие. Този чай може да предостави усещане за спокойствие и релаксация благодарение на по-ниското съдържание на кофеин и неговите характеристики.

 

Приготвяне: Запарва се 1-3 минути на  75°C - 80 ° C . На 1л. се слагат 4-5 чаени лъжички.Възможни вариантиСвързани продукти