Перу Кахамарка и Сан Мартин - кафе на зърна /220 гр/. Био

17.90 лв
Перу Кахамарка и Сан Мартин - кафе на зърна /220 гр/. Био

Описание на кафе

Страна: Перу
Регион: Кахамарка и Сан Мартин
Сорт: 100% Арабика: Arabigo
Процес на обработка: "мокър процес"
Бране: На ръка се събират само напълно узрелите плодове и това налага да се правят множество обходи на плантацията, за да се следи процеса на узряване.
Почва: Изключително разнообразна
Климат: Екваториален
Надморска височина: Отглежда се в Андите на 1000 - 1800 метра.
Съдържание на кофеин: 1,20%
Произход: Отглежда се от 18 век.

Фино пикантно кафе, много приятно, с умерено тяло. Това кафе ще ви донесе наслада със своите приятни шоколадови нотки, които ще се съчетаят перфектно с шоколадови десерти или пикантни десерти. 

Malongo внася кафе от няколко кооперации, включително Alto Mayo и Sol y Café. Първата обединява 943 производители на кафе в 43 производствени района. Вторият обединява 1122 членове, някои от които редовно се нареждат сред най-добрите в конкурси за качество, организирани на национално ниво и в чужбина. Фермите са разположени главно в планински райони, в сянката на гората, където кафеените дървета търкат рамене с бананови дървета. Днес страната е един от основните играчи в износа на кафе за справедлива търговия.
ОПАКОВКА, КОЯТО ОПАЗВА ОКОЛНАТА СРЕДА И АРОМАТИТЕ

Подсилено от бавно и деликатно печене, кафето е защитено от рециклируемата си метална кутия. Зърната кафе Арабика са вакуумно опаковани, защитени от светлина, кислород и влага.Опаковка, запазваща ароматите на различните реколти, качеството в чашата, но и околната среда; По този начин се ограничава въздействието върху света около нас. Металната кутия ви гарантира най-добрата дегустация, както етична, така и вкусова.

Възможни варианти
Описание на кафе
Страна Перу
Регион Кахамарка и Сан Мартин
Сорт 100% Арабика: Arabigo
Процес на обработка "мокър процес"
Бране На ръка се събират само напълно узрелите плодове и това налага да се правят множество обходи на плантацията, за да се следи процеса на узряване.
Почва Изключително разнообразна
Климат Екваториален
Надморска височина Отглежда се в Андите на 1000 - 1800 метра.
Съдържание на кофеин 1,20%
Произход Отглежда се от 18 век.